Άρτα: Ο Δρόμος του Γεφυριού, με... μοτοσικλέτες

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε την περασμένη Κυριακή 15 Απριλίου η αθλητική εκδήλωση στην Άρτα με τίτλο "Ο δρόμος του γεφυριού", η οποία υλοποιείται για 4η συνεχή χρονιά συγκεντρώνοντας ολοένα και περισσότερους οπαδούς τόσο σε επίπεδο αθλητών όσο και εθελοντών.

Οι V-Strom Greek Riders Ηπείρου, αποφασισμένοι να συνεισφέρουν και σε αυτή την συλλογική δράση, στήριξαν τους αθλητές στον αγώνα των 21 χλμ. εξασφαλίζοντας την ομαλή και ακίνδυνη διέλευσή τους από κάθε σημείο της διαδρομής.

Κατά τον τερματισμό, ο κόσμος, εν μέσω επευφημιών, δημιούργησε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα και υποδέχτηκε αθλητές και εθελοντές με ιδιαίτερες τιμές.

Η ομάδα V-Strom Greek Riders απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την υπεύθυνη στάση και το αποτελεσματικό έργο. Δέχτηκαν συγχαρητήρια του Δήμαρχου Αρταίων κ. Τσιρογιάννη, του Αντιδημάρχου κ. Χαρακλιά, του διευθύνοντος συντονισμού των αθλητικών εκδηλώσεων κ. Ζαρκάδα , των μελών της οργανωτικής επιτροπής, της Ελληνικής Αστυνομίας, των ίδιων των αθλητών αλλά και του κόσμου που προσήλθε να ενθαρρύνει την προσπάθεια όλων.

Οι V-Strom Greek Riders Ηπείρου, ευγνωμονούν όλους για την θερμή αποδοχή και υποδοχή και ανταποδίδουν στο μέγιστο τις ευχαριστίες !!!

Αξίζουν συγχαρητήρια και σε μέλη της ομάδας που έφτασαν από μακριά (πχ Γιάννενα) με σκοπό να βοηθήσουν στην εθελοντική αυτή δράση.

Την Τρίτη 17 Απριλίου και ώρα 21:00 θα γίνει σε ειδική τελετή στην αίθουσα Σκουφά της Άρτας (πλάι στον ΟΤΕ), η βράβευση όλων των φορέων και εθελοντών που συνέδραμαν στην προσπάθεια!

Register and Claim Bonus at williamhill.com